Home  |  Açıklamalar   |  Sayın Hristodulidis zırhlı makam aracı konusunda kendisini zor duruma düşürüyor

Sayın Hristodulidis zırhlı makam aracı konusunda kendisini zor duruma düşürüyor

 

 

Cumhurbaşkanı için yeni bir zırhlı makam aracı satın alınması konusunda Sayın Hristodulidis yaptığı açıklamada, böyle bir aracın satın alınması yönündeki niyetten basın aracılığıyla haberdar olduğunu ve böyle bir şey hakkında bilgisinin olmadığını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı için zırhlı bir araç satın alınması kararının, Sayın Hristodulidis’in başkanlığını yaptığı Bakanlar Kurulu tarafından 16 Temmuz 2026 tarihli toplantısında alındığını kendisine hatırlatırız.

 

Sayın Hristodulidis’in şeffaflık yerine kendisini zor duruma düşürmeyi tercih etmesinden ve ne yazık ki yurttaşların zekâsını küçümsemesinden üzüntü duyuyoruz.

 

Her hâlükârda, bu konunun özüne ilişkin tutumumuzu Meclis’in yetkili Ekonomi Komitesi’nde ortaya koyacağız.

 

PREV

Yabancıların gayrimenkul satın almaları konusunun görüşülmesine Meclis İçişleri Komisyonu’nda yeniden başlandı