Home  |  Açıklamalar   |  Yoldaş Doros Serafim’in vefatından dolayı duyduğumuz derin üzüntüyü dile getiriyoruz

Yoldaş Doros Serafim’in vefatından dolayı duyduğumuz derin üzüntüyü dile getiriyoruz

 

Yoldaş Doros Serafim’in hayata gözlerini kapamasından dolayı AKEL derin üzüntüsünü ifade etmektedir. Doros Serafim genç yaşta AKEL saflarına katıldı. Çetin dönemlerde AKEL’e ve Sol’un değerlerine bağlılık ve özveriyle hizmet etti. EOKA B faşizmine ve 1974’teki hain darbeye karşı Demokratik Direniş’e katıldı. Uzun yıllar boyunca AKEL Merkez Komitesi ve Merkez Mali İşler Bürosu üyeliği görevlerini yürüttü, partinin kolektif mücadelelerinde aktif olarak yer aldı ve önemli katkılarda bulundu.

 

Ayrıca ülkenin spor, sosyoekonomik ve siyasi yaşamında da kendine özgü anlamlı bir iz bırakmıştır. Omonia Kulübü’nün başkanı olarak görev yaptığı dönemde, kulübün önemli başarılar elde etmesine katkı sağladı ve tarihi spor kulübüne özveriyle hizmet etti.

 

Hayata gözlerini kapayan değerli yoldaşımızın ailesine ve yakınlarına içten taziyelerimizi sunuyoruz.

 

Anısı sonsuza dek yaşayacak.

 

PREV

Yolsuzluklara Karşı Mücadele Kurumu'nun son derece ciddi bulgularının üzerini örtmeye çalışanlar karşılarında hem AKEL'i hem de toplumu bulacaklar