AKEL-Sol-Toplumsal İttifak’tan tüm ilçelerde halka açık toplantılar
Milletvekili seçimlerinden daha güçlenerek çıkan AKEL toplum ve ihtiyaçları, ülkemizde demokrasi ve ilerleme, yurdumuzun yeniden birleşmesi ve barış, Sol’un değerleri ve idealleri doğrultusunda aktif mücadeleyi sürdürme konusunda kararlılıkla öne çıkıyor.
AKEL–Sol–Toplumsal İttifak’ın milletvekilliği seçimlerindeki önemli başarısı Meclis içinde ve toplumda varlığımızı ve faaliyetlerimizi her yönüyle güçlendireceğimiz temeli teşkil edecektir. Yeni Meclis Grubu ile birlikte AKEL-Sol-Toplumsal İttifak’ın yüzlerce kadrosu bu seçim başarısını Sol için yükselen bir sürecin ve toplumumuz ile halkımız için yeni kazanımların başlangıcı haline getirmek amacıyla harekete geçiyor.
Bu doğrultuda, AKEL-Sol-Toplumsal İttifak seçim sonrası tüm ilçelerde dünden itibaren halka açık toplantılar gerçekleştirmeye başladı. Dün Larnaka’da yapılan toplantıya ana konuşmacı olarak AKEL Genel Sekreteri Stefanos Stefanu katıldı.
Larnaka’daki toplantıyı önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde yapılacak toplantılar izleyecek:
- 26 Mayıs 2026 Salı – Saat: 19.30, Derinya Amfitiyatrosu
- 27 Mayıs 2026 Çarşamba – Saat: 19.30, PEO Lefkoşa
- 28 Mayıs 2026 Perşembe, Saat: 19.30, “Filia-Dostluk” Salonu, PEO Limasol
- 2 Haziran 2026, Salı, Saat: 19.30, PEO Baf