Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |   Το ΑΚΕΛ δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία

 Το ΑΚΕΛ δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ, επισκέφθηκε σήμερα το κοιμητήριο της κατεχόμενης Αμμοχώστου όπου θάφτηκαν οι περισσότεροι από τους Τουρκοκυπρίους θύματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία. Ο Στ. Στεφάνου κατέθεσε λουλούδια στους τάφους, συνομίλησε με συγγενείς των θυμάτων και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του Κόμματος για τον άδικο χαμό των εκλιπόντων. Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ επισκέφθηκε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο οικογένειες παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

Στην αντιπροσωπεία του Κόμματος συμμετείχαν επίσης ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, Χρύσανθος Ζαννέττος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ και βουλευτής Αμμοχώστου Γιώργος Κουκουμάς, η Γενική Γραμματέας της ΠΟΓΟ Σκεύη Κουκουμά, ο Επικεφαλής του Γραφείου Επαναπροσέγγισης του ΑΚΕΛ, Ηλίας Δημητρίου, το μέλος του Γραφείου Επαναπροσέγγισης του ΑΚΕΛ, Άντρη Δημητρίου καθώς άλλα στελέχη του Λαϊκού Κινήματος.

oikogéneies

families

PREV

Πρωτοβουλίες ΑΚΕΛ για ενίσχυση της νομοθεσίας για την ομοφοβική/τρανσφοβική ρητορική μίσους

NEXT

Το ΑΚΕΛ δεν βολεύεται στο 22%, Συνέντευξη Στέφανου Στεφάνου στην Καθημερινή