Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Προεκλογικά είχε λύσεις για όλα, τώρα για όλα λέει ότι φταίνε οι προηγούμενοι…

Προεκλογικά είχε λύσεις για όλα, τώρα για όλα λέει ότι φταίνε οι προηγούμενοι…

Γραπτή δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής, επανέλαβε εαυτόν. Ενώ προεκλογικά έλεγε ότι είχε λύσεις για όλα, μετεκλογικά, δυο και πλέον χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας, συνεχίζει να λέει ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι.
Επί της ουσίας σημειώνουμε δυο πράγματα. Πρώτο, την υπεράσπιση από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη του παράνομου οριζόντιου κουρέματος επί  όλων των καταθέσεων, θέση που επιβεβαιώνει όλους τους θεσμούς της Ε.Ε. και τα γεγονότα που προηγήθηκαν, ότι δηλαδή η εγκληματική πράξη κουρέματος των ασφαλισμένων καταθετών ήταν πρόταση του κ. Αναστασιάδη.
Δεύτερο, την αγωνιώδη προσπάθεια που εκ νέου κατέβαλε ο κ. Αναστασιάδης να πείσει ότι όλα εξελίσσονται θαυμάσια στην οικονομία, επαναβεβαιώνοντας έτσι ότι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, οι οποίοι αυτό που συνεχίζουν να αισθάνονται είναι ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.
 
24/03/2015
 

PREV

Μεθοδεύσεις μείωσης της εμβέλειας και της αξίας της CYTA

NEXT

Ενημέρωση για τη μη εφαρμογή της Νομοθεσίας για την προστασία της παραλίας ζητά ο ΓΓ του ΑΚΕΛ από τον ΥΠΕΣ