Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ συνεχίζει την υπονομευτική του στάση

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ συνεχίζει την υπονομευτική του στάση

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με τις χθεσινές δηλώσεις του ενώ λεκτικά έκφρασε στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση, στην πράξη το περιεχόμενο των δηλώσεων του υπήρξε για ακόμη μια φορά υπονομευτικό για τον αγώνα του ελληνικού λαού.

  • Η στήριξη που εξέφρασε δεν αφορούσε τις λογικές διεκδικήσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τον τερματισμό της πολιτικής λιτότητας και την ελάφρυνση του χρέους αλλά αποκλειστικά την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη
  • Επανερχόμενος στο θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ο κ. Νεοφύτου προειδοποίησε ότι κάτι τέτοιο θα βλάψει τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και άρα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα. Προφανώς ο κ. Νεοφύτου δεν ανησυχεί καθόλου, όπως και ο κ. Σόιμπλε, ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο ως έχει και ότι ανάμεσα σ’ άλλα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αδυναμίας αποπληρωμής του.
  • Για μια ακόμη φορά υπερασπίστηκε τον μηχανισμό της τρόικας, ο οποίος καμία θεσμική, δημοκρατική νομιμοποίηση και έλεγχο έχει.
  • Την έννοια της διεκδίκησης ο κ. Νεοφύτου συνεχίζει να την αντιλαμβάνεται ως συνώνυμη του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας.

10/02/2015

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει να υπονομεύει ο Αβέρωφ Νεοφύτου
Γραπτή δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Δεν αποδεχόμαστε τη συνεχιζόμενη υπονόμευση της προσπάθειας του ελληνικού λαού Γραπτή δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

PREV

Πρόκληση για τους πολίτες οι δηλώσεις Ν. Αναστασιάδη για την οικονομία

NEXT

Όταν θέλουν μπορούν να επιβάλουν συσκότιση. Επιλεκτική η επιβολή της.