Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Θέλουν να ξεπουλήσουν όσα- όσα τις Κυπριακές Αερογραμμές

Θέλουν να ξεπουλήσουν όσα- όσα τις Κυπριακές Αερογραμμές

Δήλωση Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις Σταύρου Ευαγόρου


Οι καταγγελίες της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. των Κ.Α. έχουν αποκαλύψει στην κοινή γνώμη τις σκανδαλώδεις προθέσεις των κυβερνώντων σε σχέση με το μέλλον της Εταιρείας. Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι καταγγελίες του συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αερομεταφορών.

Αυτές οι καταγγελίες, που φέρουν την κυβέρνηση να συμπεριφέρεται ωσάν να θέλει να εισπράξει αρνητική απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε σχέση με την διάσωση των Κ.Α. και οι ακόμα πιο σοβαρές καταγγελίες για μεθόδευση και προαπόφαση για κλείσιμο της Εταιρείας και για το γεγονός ότι υπάρχουν επενδυτές πρόθυμοι να επενδύσουν κεφάλαια και να διατηρήσουν και το προσωπικό της Εταιρείας οι οποίοι παραδόξως έχουν διαγραφεί από την διαδικασία, οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι κάποιοι για τους δικούς τους λόγους θέλουν να ξεπουλήσουν όσα- όσα την Εταιρεία.

Για ακόμα μια φορά, το ΑΚΕΛ καλεί την κυβέρνηση να τερματίσει άμεσα την παράνομη διαδικασία ξεπουλήματος των Κ.Α. και να δώσει μαζί με άλλους την μάχη για την σωτηρία των Κ.Α. Αυτό είναι που προστάζει το συμφέρον του τόπου, της οικονομίας και των εργαζομένων.

10/11/2014

PREV

Σωστή η παραδοχή, χρειάζεται και αλλαγή πλεύσης

NEXT

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ στο Ριζοκάρπασο