Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Η δωρεά του επιχειρηματία φίλου του Προέδρου θα μπορούσε να προσφερθεί για την στήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας

Η δωρεά του επιχειρηματία φίλου του Προέδρου θα μπορούσε να προσφερθεί για την στήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας

Γραπτή δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Καλωσορίζουμε την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας να αναθεωρήσει την απόφαση του για αποδοχή μεγάλης δωρεάς από επιχειρηματία φίλο του, αναφορικά με την χρήση ιδιωτικού τζετ.

Ως ΑΚΕΛ από την πρώτη στιγμή επιδείξαμε κατανόηση για τις σοβαρές δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζει ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη μετάβαση του στο εξωτερικό. Υπογραμμίζουμε εκ νέου ότι είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε θετικά για την επίλυση του θέματος μέσα από νόμιμες, διαφανείς και δεοντολογικά ορθές διαδικασίες.

Αναφορικά δε, με τη δωρεά του επιχειρηματία φίλου του Προέδρου της Δημοκρατίας και με δεδομένο ότι δεν γίνεται με στόχο τα όποια ανταλλάγματα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορούσε να προσφερθεί το αντίστοιχο ποσό για την στήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από την τραπεζική κρίση.

16/6/2014

PREV

Τιμώντας τη 16η Ιουνίου 1943

NEXT

Χαιρετισμός ΓΓ ΚΕ ΑΚΕΛ στην απονομή του "Βραβείου Πολιτισιτικής Προσφοράς Τεύκρου Ανθία- Θοδόση Πιερίδη"