Home  |  Βουλή   |  “Διαφωνούμε με την ιδιωτικοποίηση ή μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΚΟΑΠ στο Υπουργείο Γεωργίας”

“Διαφωνούμε με την ιδιωτικοποίηση ή μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΚΟΑΠ στο Υπουργείο Γεωργίας”

Γραπτή Δήλωση Γιώργου Κ. Γεωργίου, μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών αναφορικά με τη λειτουργία του θεσμού του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών

Συζητήσαμε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών τη λειτουργία του θεσμού του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών, ένα θεσμό νευραλγικής σημασίας για τον αγροτικό τομέα της οικονομίας ο οποίος έχει πληγεί σοβαρά τα τελευταία χρόνια.

Ως ΑΚΕΛ τονίσαμε το αξιόλογο έργο το οποίο επιτελεί ο Οργανισμός στον τομέα της παροχής των ενισχύσεων που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και παράλληλα την εκταμίευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο οργανισμός πρέπει να συνεχίσει το έργο του μεγιστοποιώντας την εξυπηρέτηση του αγροτικού μας κόσμου και στηρίζοντας ποικιλόμορφα το ευρύτερο σύνολο της κυπριακής υπαίθρου.

Διαφωνούμε με κάθε σκέψη ή πρόθεση εκ μέρους της Κυβέρνησης, η οποία θα τροχιοδρομεί την ιδιωτικοποίηση ή μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΚΟΑΠ στο Υπουργείο Γεωργίας.

Θεσμοί που διαχρονικά υπήρξαν συμπαραστάτες του αγροτικού κόσμου της Κύπρου, πρέπει να συνεχίσουν να παράγουν το έργο τους με μοναδικό γνώμονα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του λαού.

05 Ιουλίου 2017

PREV

Δήλωση Αντρέα Φακοντή, Προέδρου της Κ.Ε. Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

NEXT

Συνεχίστηκε η συζήτηση για τη θεσμοθέτηση του επαγγέλματος των ναυαγοσωστών