Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Αποτέλεσμα 4ου Δικοινοτικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας

Αποτέλεσμα 4ου Δικοινοτικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας

 

 

Ολοκληρώνεται και φέτος ο 4ος Δικοινοτικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας, με θέμα «Η Κυπριακή Φύση» τον οποίο διοργανώνουν το ΑΚΕΛ και η Αριστερά – GUE/NGL, με την ανακοίνωση των φωτογραφιών που θα βραβευθούν καθώς και όσων θα περιληφθούν στις εκθέσεις φωτογραφίας που θα ακολουθήσουν.

Συνολικά 90 Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό με 344 φωτογραφίες. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν 20 Ε/κ και Τ/κ από το χώρο της φωτογραφίας και ευρύτερα του πολιτισμού οι οποίοι αξιολόγησαν τις φωτογραφίες μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι:

  • ‘Α Βραβείο – Ηλίας Λάμπρου (Φωτογραφία: Κάβο Γκρέκο)
  • ‘Β Βραβείο – Μαρίνος Αγγελίδης (Φωτογραφία: Μικρή Αρκτική)
  • ‘Γ Βραβείο – Sadık Azimli (Φωτογραφία: Γαλήνη)

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα περιληφθούν σε γκρουπ επισκεπτών στις Βρυξέλλες ενώ θα βραβευτούν στην Τελετή Βράβευσης. Επίσης, στην Τελετή θα βραβευτούν και οι υπόλοιποι 9 των οποίων οι φωτογραφίες επιλέγηκαν για το Ημερολόγιο του 2023. Τα υπόλοιπα βραβεία και οι φωτογραφίες που επιλέγηκαν για την έκθεση καθώς και τα μέλη της κριτικής και οργανωτικής επιτροπής μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Τις 12 καλύτερες φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Η εκδήλωση κατά την οποία θα βραβευθούν οι νικητές και θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο Chateau Status στη Λευκωσία.

PREV

Καμιά δικαιολογία για ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ να στηρίξουν το «Μουσείο Γρίβα»

NEXT

Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ σχετίζονται με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, γι’ αυτό σιωπούν!