Home  |  Βουλή   |  Υπηρεσίες/Τμήματα του ΥΠ.ΟΙΚ στεγάζονται σε κτίρια που δεν έχουν τελική έγκριση

Υπηρεσίες/Τμήματα του ΥΠ.ΟΙΚ στεγάζονται σε κτίρια που δεν έχουν τελική έγκριση

Απάντηση ημερομηνίας 25 Νοεμβρίου 2016 του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη στην ερώτηση με αρ. 23.06.010.05.151, ημερομηνίας 22 Σεπτεμβρίου 2015, της βουλευτού εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Ειρήνης Χαραλαμπίδου

ypoik«Αναφέρομαι στην πιο πάνω ερώτηση που έχει διαβιβαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών με την επιστολή σας με αρ. φακ. 23.06.010.05.151 και ημερ. 25/9/2015 και σας πληροφορώ ότι, τα πιο κάτω ενοικιαζόμενα κτίρια από το Κράτος και στα οποία στεγάζονται Υπηρεσίες/Τμήματα του Υπουργείου Οικονομικών, δεν έχουν τελική έγκριση:

(α)     Στατιστική Υπηρεσία

          Δεν έχουν τελική έγκριση τα κτίρια που η Υπηρεσία ενοικιάζει στη Λεμεσό και Λάρνακα.

(β)     Τμήμα Τελωνείων

          Δεν έχουν τελική έγκριση τα κτίρια που το Τμήμα ενοικιάζει στην Αραδίππου καθώς και τα κτίρια που έχουν παραχωρηθεί από την Αρχή Λιμένων με την καταβολή δικαιωμάτων άδειας χρήσης στα Λιμάνια Λεμεσού, Λάρνακας και στην Πάφο.

(γ)     Κέντρα εξυπηρέτησης του πολίτη:

Το υποστατικό όπου στεγάζεται το ΚΕΠ Πελενδρίου, ιδιοκτησίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Πελενδρίου, αφορά παραδοσιακό κτίριο με έτος κατασκευής το 1922 και συνεπώς, δεν υπάρχει διαθέσιμο Πιστοποιητικό τελικής έγκρισης.

Επίσης, το κτίριο όπου στεγάζεται το ΚΕΠ Αμμοχώστου δεν έχει τελική έγκριση.

          Σημειώνεται ότι, το Τμήμα Φορολογίας σας έχει υποβάλει ξεχωριστά την απάντηση του στο ερώτημα της Βουλευτού κας Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Παραμένω στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινήσεις.»

PREV

Απάντηση του ΥΠ.ΕΣ για τουρκοκυπριακές κατοικίες που ενοικιάζονται ως εξοχικές

NEXT

Δηλώσεις Κώστα Κώστα, βουλευτή ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις, μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας της Κ.Ε Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού