Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Τα στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα υποβιβάζουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου

Τα στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα υποβιβάζουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου

Δήλωση αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις Σταύρου Ευαγόρου

 

Η περιβόητη κατά παραγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας, άγνωστου ταυτότητας έκθεση που κάποιοι φρόντισαν να διαρρεύσουν, εκτός από το γεγονός ότι βρίθει ανακριβειών και επιλεκτικών αναφορών, είναι ξεκάθαρο ότι έχει δύο βασικούς στόχους:

  • Πρώτον επιχειρεί αφελώς να αποδείξει ότι για την οικονομική καταστροφή φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον κύριο Αναστασιάδη.
  • Δεύτερον, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά γεγονότα τα σκάνδαλα και την κακοδιαχείριση που αποτελούν πλέον φαινόμενα καθημερινά.

Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι η κατά παραγγελίαν έκθεση επιχειρεί να αθωώσει τον κ. Αναστασιάδη ακόμα και εκεί που βρίσκεται η υπογραφή του˙ στο κούρεμα, δηλαδή των καταθέσεων.

Ματαιοπονούν όσοι με επικοινωνιακά τεχνάσματα επιχειρούν να εξαγνίσουν εκείνους που κούρεψαν καταθέσεις, συντάξεις, μισθούς, ημικρατικούς και παροχές. Εκείνους που κούρεψαν τα όνειρα μας.

Ως ΑΚΕΛ εκφράζουμε την λύπη μας, γιατί θεωρούμε ότι τα στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα υποβιβάζουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου.

20/11/2014

PREV

Ομιλία Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, στο πολιτικό μνημόσυνο του Κυριάκου Χρίστου

NEXT

Οι κυβερνώντες να εξεύρουν άμεσα τρόπους επίλυσης του προβλήματος της ρευστότητας των γεωργών μας