Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Τίτλος τιμής για το ΑΚΕΛ η προσήλωση του στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων

Τίτλος τιμής για το ΑΚΕΛ η προσήλωση του στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη
1237903_658050497562114_80271022_n

Κατανοούμε την απώλεια της ψυχραιμίας του κ. Νεοφύτου, και την αντικατάσταση με αφορισμούς και μύδρους κατά του ΑΚΕΛ, των  υποκριτικών, εκ των πραγμάτων εκκλήσεων του για χαμηλούς τόνους. Προφανώς ενοχλήθηκε γιατί του είπαμε την αλήθεια. Την οποία επαναλαμβάνουμε για να την ακούσουν οι πολίτες, αφού ο ίδιος και η ηγεσία της παράταξης του, φαίνεται να ακούνε μόνο τους εαυτούς τους.

Για το ΑΚΕΛ σύγχρονο, προοδευτικό και ριζοσπαστικό είναι ότι ωφελεί τους πολλούς, τους αδύναμους, τους λιγότερους προνομιούχους και όχι τους ελάχιστους που ανήκουν στο πανίσχυρο οικονομικό κατεστημένο.

Η σύγκρουση με τα βασίλεια, πρέπει να αφορά όχι τα φαντασιακά αλλά τα πραγματικά βασίλεια, της οικονομικής ολιγαρχίας, του πλούτου, της πολυτέλειας και της χλιδής. Τα οποία με ευλάβεια υπηρετεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ.

Θεωρώντας ως εκσυγχρονισμό το ξεπούλημα στο ιδιωτικό κεφάλαιο των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών.

Μεθοδεύοντας ΓΕΣΥ που αντί να υπηρετεί τους πολίτες θα υπηρετεί μια χούφτα ασφαλιστικών εταιρειών.

Συσκοτίζοντας τη πρόθεση τους για ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων με την ορθή θέση για αυτονόμηση τους.

Επιβάλλοντας ωράρια που αντί να εξυπηρετούν τις χιλιάδες των μικρομεσαίων και των εργαζομένων, εξυπηρετούν μια χούφτα πολύ μεγάλων επιχειρήσεων.

Ανοίγοντας λεωφόρους για τις εκποιήσεις σε βάρος των μικροοφειλετών και των εγγυητών τους, ώστε να υπηρετηθούν και πάλι τα συμφέροντα των τραπεζών και των τραπεζιτών.

Μεταφέροντας το χαράτσι της φορολογίας ακίνητης ιδιοκτησίας στους ώμους των πολλών και λιγότερων προνομιούχων, για να απαλλάξουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τους μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων.

Βαφτίζοντας τις αντιδραστικές απορρυθμίσεις σε βάρος της κοινωνίας και των εργαζομένων, ως αναγκαίες δήθεν μεταρρυθμίσεις.

Τερματίζοντας τη προοδευτική μεταρρύθμιση στην παιδεία, αντικαθιστώντας την με στασιμότητα και αντιμεταρρύθμιση.

Οι κατηγορίες του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ότι το ΑΚΕΛ με σταθερότητα και προσήλωση υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων προσθέτουμε εμείς, αποτελεί τίτλο τιμής για το ΑΚΕΛ.

12/06/2015

PREV

Άλλο ένα βήμα της κυβέρνησης προς το ξεπούλημα των Ημικρατικών Οργανισμών

NEXT

Εκλεγέντα μέλη του Πολιτικού Γραφείου και της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ