Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Συγχαρητήρια στους κύπριους αθλητές που συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες και στο 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

Συγχαρητήρια στους κύπριους αθλητές που συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες και στο 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤH ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ

DSC_0376Το Αθλητικό Γραφείο της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ συγχαίρει θερμά τους Κύπριους αθλητές και τους προπονητές τους αλλά και ολόκληρη την κυπριακή αποστολή για τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσαν στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες που ολοκληρώθηκαν στο Λος Άντζελες της Αμερικής.  Από μόνη της η συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες συνιστά επιτυχία αλλά στεκόμαστε ιδιαίτερα στην κατάκτηση μεταλλίων που προήλθε μέσα από την σκληρή προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών τους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Η κάθε διοργάνωση Ειδικών Ολυμπιακών, σε παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό επίπεδο, αποτελεί μεν μια αθλητική διοργάνωση αλλά είναι και ταυτόχρονα μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού και ανθρωπισμού. Και έχει αυτό το χαρακτήρα γιατί αφορά ένα ξεχωριστό κεφάλαιο του αθλητισμού, ένα κόσμο από αγνούς αθλητές  που παλεύουν τίμια για μια αξιοπρεπή θέση, όχι τόσο αυτής του νικητή, αλλά της ένταξης και της αποδοχής.

Ως ΑΚΕΛ συγχαίρουμε επίσης και όλους όσοι έκαναν εφικτή τη συμμετοχή της Κύπρου και των αθλητών μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική, πολιτιστική και ανθρωπιστική διοργάνωση. Η πολιτεία θα πρέπει να είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες αυτών των παιδιών που δίνουν το δικό τους ξεχωριστό αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

ath_607_364_577_324Τέλος πρέπει να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην κυπριακή αποστολή που εκπροσώπησε την Κύπρο στο 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, που πραγματοποιήθηκε στη Τιφλίδα της Γεωργίας. Η συγκομιδή μεταλλίων και η γενικότερη παρουσία των 11 αθλητών μας απέδειξε και πάλι ότι η πολιτεία θα πρέπει να επενδύσει στον αθλητισμό και το μέλλον του.

04/08/2015

PREV

Θετική εξέλιξη μεν, αλλά μονόπλευρα τα εξαγγελθέντα έργα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

NEXT

H κοροϊδία συνεχίζεται