Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Στήριξη εκδήλωσης ενάντια στη μετακίνηση εργαστασίου ασφαλτικού στο Μιτσερό

Στήριξη εκδήλωσης ενάντια στη μετακίνηση εργαστασίου ασφαλτικού στο Μιτσερό

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας- Κερύνειας στηρίζει την εκδήλωση που πραγματοποιούν αύριο οι κοινότητες Μιτσερού, Αρεδιού, Αγ Ιωάννη Μαλούντας, Κάτω Μονής, Μενοίκου και Ορούντας ενάντια στη μετακίνηση εργαστασίου ασφαλτικού στο Μιτσερό.

Η μετακίνηση του εργοστασίου ασφαλτικού στην περιοχή Μιτσερού θα επιβαρύνει ήδη τη πολύ επιβαρυμένη περιβαλλοντικά περιοχή, με ολέθριες συνέπειες στην υγεία των κατοίκων και το ευρύτερο περιβάλλον.

Κατά την επίσκεψη μας την Παρασκευή στο Γ Δημοτικό Ιδαλίου εκφράσαμε την πλήρη στήριξή μας και στον αγώνα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Ιδαλίου, όπως μετακινηθούν τα εργοστάσια ασφάλτου από την περιοχή. Ταυτόχρονα τονίσαμε ότι δεν μπορεί ένα πρόβλημα να μετακινείται απλά από μια περιοχή και να φορτώνεται σε άλλη κατοικημένη περιοχή.

Η κυβέρνηση όφειλε και οφείλει να διαμορφώσει ένα χώρο για εργοστάσια βαριάς οχληρίας μακριά από κατοικημένες περιοχές, προστατεύοντας την υγεία, την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και το φυσικό περιβάλλον

10/04/2021

PREV

Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ επιβεβαιώνουν πόσο πολύ υποτιμούν τους πολίτες του τόπου

NEXT

Καταδίκη της αναγραφής μισαλλόδοξων, εθνικιστικών συνθημάτων στο Πέρα Χωριό - Δάλι