Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ επιβεβαιώνουν πόσο πολύ υποτιμούν τους πολίτες του τόπου

Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ επιβεβαιώνουν πόσο πολύ υποτιμούν τους πολίτες του τόπου

Γραπτή Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Στέφανου Στεφάνου

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη και ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιβεβαιώνουν πόσο πολύ υποτιμούν τους πολίτες του τόπου. Μπροστά στην ογκούμενη δυσαρέσκεια της κοινωνίας για την κυβέρνηση, επιστρατεύουν τους πάντες και τα πάντα, νομίζοντας ότι το κράτος είναι λάφυρο.

Υπουργοί αναλαμβάνουν ρόλο κομματικών στελεχών και βγαίνουν σε προεκλογικές περιοδείες. Τάζουν προσλήψεις στο δημόσιο μερικές εβδομάδες πριν τις εκλογές. Εξαγγέλλουν παροχές και επιδόματα. Εξαγγέλλουν έργα τα οποία ξανα-εξήγγειλαν χωρίς να τα υλοποιήσουν.

Το έργο το είδαμε να παίζεται ξανά και ξανά. Όπως έλεγαν προεκλογικά ψέματα για το κούρεμα καταθέσεων, για το ξεπούλημα των ημικρατικών, για το Συνεργατισμό, για το Κυπριακό, έτσι κάνουν και τώρα. Ο Συναγερμός αφού υφαρπάξει τη ψήφο των πολιτών θα επιστρέψει στην πραγματική του πολιτική. Πολλά για τους λίγους και λίγα για τους πολλούς.

09/04/2021

PREV

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη επί χρόνια μοίραζε χιλιάδες χρυσά διαβατήρια και τελευταία της έγνοια ήταν η νομιμότητα και η διαφάνεια

NEXT

Στήριξη εκδήλωσης ενάντια στη μετακίνηση εργαστασίου ασφαλτικού στο Μιτσερό