Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Πρόσωπο που θα εργαστεί για εξυγίανση και κάθαρση

Πρόσωπο που θα εργαστεί για εξυγίανση και κάθαρση

Δήλωση Βουλευτή ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις, Αντρέα Φακοντή

Επιλογή Υποψηφίου Δημάρχου Πάφου

 

Το ΑΚΕΛ θα παραμείνει μακριά από τις όποιες συναλλαγές και παζαρέματα για την επιλογή υποψηφίου Δημάρχου στην Πάφο.

Το Κόμμα μας αφουγκραζόμενο τα μηνύματα των καιρών και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις επιθυμίες της κοινωνίας της Πάφου, θα επιδιώξει το πρόσωπο που θα τύχει της στήριξης του ΑΚΕΛ, να είναι ακεραίου χαρακτήρα, να διακρίνεται ως προς την αξιοπιστία του μέσα από την κοινωνική και πολιτική του δράση και προσφορά στα κοινά, να έχει το τεκμήριο της εντιμότητας και να εγγυάται ότι θα εργαστεί με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα για να επέλθει εξυγίανση και κάθαρση μέσα από χρηστή διοίκηση και πλήρη διαφάνεια.

Πρόθεση μας είναι η αναζήτηση συνεργασιών με στόχο την υποστήριξη εκείνης της προσωπικότητας που θα συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Τέτοιες προσωπικότητες υπάρχουν τόσο στον Κομματικό, όσο και στον ευρύτερο προοδευτικό δημοκρατικό χώρο.

Φυσικά για το ΑΚΕΛ δεν είναι αυτοσκοπός η συνεργασία με άλλα πολιτικά κόμματα εάν δεν υπάρξουν συγκλήσεις και συμφωνία στους στόχους, στο όνομα και το προφίλ του υποψηφίου.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η συνεργασία, το ΑΚΕΛ θα διεκδικήσει τη Δημαρχία της Πάφου με στέλεχος προερχόμενο από τους κόλπους της Αριστεράς.

5/12/2014

PREV

Οι ιδιωτικοποιήσεις θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια

NEXT

Οι Κυπριακές Αερογραμμές μπορούν να διασωθούν