Home  |  Ενημέρωση   |  Αρθρογραφία   |  O Πρόεδρος επιχειρεί να παρουσιάσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ως ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του

O Πρόεδρος επιχειρεί να παρουσιάσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ως ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του


Εμπλοκή Προέδρου Αναστασιάδη στην προεκλογική εκστρατεία υπέρ του ΔΗΣΥ
Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

8[1] Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δυστυχώς αυτοαναιρείται για μια ακόμα φορά. Όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση ο κ. Αναστασιάδης ασκούσε κριτική στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι εμπλεκόταν στην προεκλογική εκστρατεία υπέρ του ΑΚΕΛ, ισχυριζόμενος ότι δεν συμπεριφέρεται ως Πρόεδρος όλων των Κυπρίων.

Σήμερα που ο κ. Αναστασιάδης βρίσκεται ο ίδιος στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα, όχι μόνο συμμετέχει σε σειρά προεκλογικών δραστηριοτήτων του Συναγερμού, αλλά επιπρόσθετα με δηλώσεις του επιχειρεί εκ των προτέρων να παρουσιάσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ως πρόκριμα και ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Οι πολίτες και ιδιαίτερα ο κόσμος της Αριστεράς καλούνται κατά συνέπεια να αποφασίσουν με την εκλογική τους στάση και συμπεριφορά, αν θα δώσουν την ευκαιρία στο Συναγερμό και την κυβέρνηση Αναστασιάδη να επιχειρήσουν να ερμηνεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ως επιβράβευση της απόφασης τους τον Μάρτιο του 2013 για κούρεμα της ζωής των Κυπρίων και για φτωχοποίηση του λαού μας.

– Ως επιβράβευση της πολιτικής σκληρής λιτότητας σε βάρος των συνταξιούχων και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

– Να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα ως επιδοκιμασία του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών, της στοχοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και την επιβολή της κοινωνικά άδικης φορολογίας ακίνητης ιδιοκτησίας.

– Οι πολίτες θα επιλέξουν αν θα δώσουν την ευκαιρία στο Συναγερμό και την κυβέρνηση να εκμεταλλευτούν το εκλογικό αποτέλεσμα για να παρουσιαστούν δικαιωμένοι για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια αναδιανομής του πλούτου της χώρας, από τον λαό προς όφελος των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, ντόπιων και ξένων, που με συνέπεια υπηρετούν.

 

19/5/2014

PREV

Οι «άσπιλοι»… ήτοι οι συνένοχοι!, του Γιάγκου Σωκράτους

NEXT

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, του Νίκου Ιωάννου