Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Πορευόμαστε για Λύση και Επανένωση

Πορευόμαστε για Λύση και Επανένωση

Πορευόμαστε για Λύση και Επανένωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η μεγάλη κινητοποίηση του ΑΚΕΛ στο οδόφραγμα της Δερύνειας με σύνθημα «Πορευόμαστε για Λύση και Επανένωση».

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, ο Συμπρόεδρος της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Martin Schirdewan και εκ μέρους της Πλατφόρμας «Αυτή η χώρα είναι δική μας», ο Πρόεδρος της DEV-IS  Κοράλ Ασίμ.

Παρών στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεκάδες Ελληνοκυπριακά και Τουρκοκυπριακά κόμματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις, οργανώσεις νεολαίας, κινήματα και πρωτοβουλίες.

Μεταξύ αυτών συμμετείχαν τα Τουρκοκυπριακά Κόμματα Sol Hareket, ΚSP και YKP, η Δικοινοτική η ΕΔΟΝ, η ΠΟΓΟ, η ΕΚΑ η πλατφόρμα «Αυτή η χώρα είναι δική μας», η Χορωδία για την Ειρήνη στην Κύπρο, ο Σύλλογος Κυπριακού Τραγουδιού, το Παγκύπρια Συμβούλιο Ειρήνης, η πλατφόρμα Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων Εκπαιδευτικών, η Δικοινοτική Πρωτοβουλία «Ενωμένη Κύπρος», η Εργατική Δημοκρατία και η Αριστερή Πτέρυγα.

03/10/2021

PREV

Γραπτή απάντηση Ελένης Μαύρου, μέλους του Πολιτικού Γραφείου ΑΚΕΛ στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το Κυπριακό

NEXT

Χαιρετισμός Μάρτιν Σιρντεβαν, Συμπροέδρου της Ομάδας της Αριστεράς (ΕΕΑ/ΒΠΑ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην "Πορεία για τη Λύση και την Επανένωση" που διοργανώνει το ΑΚΕΛ