Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Να λάμψει η αλήθεια για την υπόθεση της Δρομλαξιάς

Να λάμψει η αλήθεια για την υπόθεση της Δρομλαξιάς

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΚΕΛ
Πριν λίγες μέρες διέρρευσε ιδιωτική συνομιλία της Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Νούλαντ κατά την οποία καταφερόταν με υβριστικό τρόπο ενάντια στην ΕΕ. Η ηγεσία της ΕΕ διαμαρτυρήθηκε και η κ. Νούλαντ απολογήθηκε δημόσια. Αυτό που απασχόλησε διεθνώς ήταν η ουσία του θέματος.
Πριν λίγους μήνες διέρρευσαν έγγραφα του κ. Ντάουνερ σε σχέση με το κυπριακό. Απασχόλησαν για μήνες την κοινή γνώμη στην Κύπρο. Αυτό που απασχολούσε όλους εδώ στην Κύπρο ήταν η ουσία του θέματος.
Πριν λίγες μέρες διέρρευσαν σημαντικά στοιχεία μέσα από τις γνωστές στιχομυθίες για την πολύκροτη υπόθεση της Δρομολαξιάς, το περιεχόμενο των οποίων δεν διέψευσε κανείς από τους εμπλεκόμενους, που αποδεικνύουν τη σκευωρία που υπήρξε γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Παρά τις καταγγελίες του ΑΚΕΛ προς τη Γενική Εισαγγελία, όσον και την απαίτηση της κοινής γνώμης για να λάμψει η αλήθεια, η Γενική Εισαγγελία αρνείται να πράξει το αυτονόητο: να διερευνήσει την ουσία των όσων ακούγονται στις περιβόητες συνομιλίες. Εκφράζουμε την έκπληξη και την απογοήτευσή μας για τη στάση αυτή. Μια στάση η οποία εντείνει τις ανησυχίες μας.
Μας εκπλήσσει επίσης το γεγονός ότι από πλευράς κυβέρνησης και Συναγερμού, σπεύδουν με πάθος να υπερασπιστούν τους χειρισμούς αυτούς, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά.
Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να λάμψει η αλήθεια στη συγκεκριμένη υπόθεση.

PREV

Ύψιστη προτεραιότητα η λύση του Κυπριακού

NEXT

Στήριξη ΑΚΕΛ σε βιοτέχνες