Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Ν.Παπαδόπουλος

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Ν.Παπαδόπουλος

Η υπεύθυνη στάση που τηρεί το ΑΚΕΛ μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών από τη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση FOCUS δε δίνει σε κανένα το δικαίωμα να την ερμηνεύει όπως θέλει.
Απευθυνόμαστε στον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα έπρεπε να ντρέπεται όταν λέει ότι το ΑΚΕΛ συνωμότησε με τους οποιουσδήποτε για να μην εκλεγεί ο Τ. Παπαδόπουλος το 2008. Ο λόγος για τον οποίο το ΑΚΕΛ διεκδίκησε την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν επειδή διαφώνησε με τους πολιτικούς χειρισμούς του Τάσσου Παπαδόπουλου, κρίνοντας ότι το συμφέρον της Κύπρου αυτό επέβαλλε.
Εξάλλου, τι είδους λογική είναι αυτή που υπαινίσσεται πως η Λαϊκή Τράπεζα συνωμότησε με άλλους για να απομακρύνει από την εξουσία τον ιδιοκτήτη του δικηγορικού γραφείου που τη συμβούλευε νομικά;  Θα παροτρύναμε τον κ. Παπαδόπουλο να είναι διπλά προσεκτικός όταν τοποθετείται δημόσια για τέτοια ζητήματα. Να μην ξεχνά ότι στηρίξαμε τον Τάσσο Παπαδόπουλο για εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας το 2003 και γνωρίζουμε τις πηγές άντλησης εσόδων για την προεκλογική του εκστρατεία και πώς αυτά δαπανήθηκαν.
26/03/2015

PREV

Το ΑΚΕΛ, φύσει και θέσει είναι αντίθετο με όλες τις πολιτικές και πρακτικές που είτε προάγουν είτε καλύπτουν το ρατσισμό

NEXT

Aναμένεται η απάντηση της Τράπεζας Κύπρου