Home  |  Βουλή   |  Η Κυβέρνηση να επιδείξει την αναγκαία πολιτική βούληση και να βάλει πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον

Η Κυβέρνηση να επιδείξει την αναγκαία πολιτική βούληση και να βάλει πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον

Γραπτή δήλωση Άντρου Καυκαλιά, Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας, μετά τη συνεδρία της Επιτροπής, με θέμα την Επιτροπή Σιτηρών.

Η Κυβέρνηση χωρίς να έχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την Επιτροπή Σιτηρών, καταθέτει σχέδιο πρόωρης-εθελοντικής αφυπηρέτησης υπαλλήλων!

Εδώ και πέντε χρόνια, καλούμε την Κυβέρνηση να καταθέσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο αναδιοργάνωσης και αποτελεσματικής λειτουργίας της Επιτροπής. Αντί τούτου, η Κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να ροκανίζει το χρόνο και το αποθεματικό της Επιτροπής, κάνοντας ότι περνά από το χέρι της για να την κλείσει!

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Η Επιτροπή Σιτηρών, έστω και την υστάτη, παρά τη δεινότατη θέση στην οποία την έχουν οδηγήσει οι αποφάσεις και οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, μπορεί να διασωθεί, αρκεί η Κυβέρνηση να επιδείξει την αναγκαία πολιτική βούληση και να βάλει πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον.

16 Απριλίου 2019

PREV

Δηλώσεις Κ. Κώστα μετά τη συνεδρία της Κοινοβ. Επιτροπής Εμπορίου και Τουρισμού

NEXT

Δήλωση Άριστου Δαμιανού μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Νομικών