Home  |  Βουλή   |  “Η απόσυρση του νομοσχεδίου για πώληση κρατικής γης δικαιώνει τις αντιδράσεις μας”

“Η απόσυρση του νομοσχεδίου για πώληση κρατικής γης δικαιώνει τις αντιδράσεις μας”

Δήλωση Ελένης Μαύρου για απόσυρση νομοσχεδίου πώλησης κρατικής γης

Η επιμονή των κυβερνώντων στην πώληση κρατικής ακίνητης ιδιοκτησίας ήταν ακατανόητη, ιδιαίτερα τη στιγμή που στον κατάλογο περιλαμβάνονταν τεμάχια τα οποία ήδη οι κυβερνώντες εξαγγέλλουν δεξιά και αριστερά για άλλα έργα όπως είναι για παράδειγμα ο χώρος του παλιού νοσοκομείου που θα αξιοποιηθεί για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, ο οικισμός Βερεγγάρια τον οποίο έχουν υποσχεθεί στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και πάρα πολλά άλλα.

Κατά καιρούς εξαγγέλθηκαν διάφορα. Αρχικά η πώληση της κρατικής γης θα χρησιμοποιείτο για απομείωση δημόσιου χρέους. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις θα προικοδοτήσουν ένα ταμείο για τους κουρεμένους καταθέτες.

Η δήλωση σήμερα του Υπουργού Εσωτερικών ότι θα αποσυρθεί το νομοσχέδιο δικαιώνει τις φωνές ενάντια σε αυτή τη βιαστική και σπασμωδική πώληση της κρατικής ακίνητης γης.

Αποδεικνύεται ότι εξαγγελίες που γίνονται πρόχειρα, χωρίς τεκμηρίωση, χωρίς μελέτη, δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Και επειδή αυτή την περίοδο ιδιαίτερα, ακούμε πολλά, καλό είναι οι πολίτες να κρατούν μικρό καλάθι.

27 Νοεμβρίου 2017

PREV

Δήλωση Ελένης Μαύρου για τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών

NEXT

Ειδικό επίδομα στους πολεμιστές του 1974