Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Ατυχής η προσπάθεια των κυβερνώντων να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο

Ατυχής η προσπάθεια των κυβερνώντων να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο

 

Δήλωση αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις Σταύρου Ευαγόρου για την περιβόητη έκθεση που παρήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Από τη στιγμή που στην ίδια την περιβόητη έκθεση που οι κυβερνώντες για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε φρόντισαν να διαρρεύσουν σε ξένα ΜΜΕ, αναγράφεται ότι αυτή έγινε κατά παραγγελίαν του ίδιου του ΠτΔ, θεωρούμε ότι ο ίδιος όχι μόνον οφείλει να λύσει την σιωπή του αλλά να πάρει θέση.

Επειδή υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά και ο λαός θέλει να ξέρει ποιοί κατασκεύασαν την λεγόμενη έκθεση, με ποιούς στόχους και κατά πόσον το έχουν πράξει επ’ αμοιβή ή όχι, καλούμε τον ΠτΔ μέσα στα πλαίσια της πολιτικής δεοντολογίας και ηθικής να εξηγήσει στον κόσμο, γιατί παρήγγειλε την έκθεση, από ποιούς και με ποιο στόχο. Τόσο σοβαρά ερωτηματικά δεν αφήνονται να αιωρούνται ούτε και να μείνουν αναπάντητα. Τη στιγμή μάλιστα που αμφισβητείται και από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Τέλος ως προς την ουσία η διαρροή της κατά παραγγελίαν έκθεσης σε ξένα ΜΜΕ αποτελεί μια ανεπιτυχή αλλά και ατυχή προσπάθεια των κυβερνώντων να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα καυτά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως είναι η ανεργία, η φτώχεια, τα χρέη, οι περικοπές και η λιτότητα. ‘Άλλη μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού για να αποκρύψουν αντιλαϊκές πολιτικές όπως το ξεπούλημα της CYTA, των Κ.Α., του ΓΕ.ΣΥ αλλά και σκανδαλώδεις και άτσαλες ενέργειες όπως αυτή με τα συμβόλαια της κ. Γιωρκάτζη.

Όλα αυτά μάλιστα γίνονται την στιγμή που οι ίδιοι δηλώνουν με στόμφο ότι θέτουν τον πήχη της ηθικής πολύ ψηλά. Τελικά ο πήχης χαμήλωσε στο δάπεδο.

 

21/11/2014

PREV

Οι κυβερνώντες να εξεύρουν άμεσα τρόπους επίλυσης του προβλήματος της ρευστότητας των γεωργών μας

NEXT

Νέα εποχή με την Τράπεζα Κύπρου στα χέρια των ξένων με ότι αυτό συνεπάγεται