Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Ο Ανασχηματισμός αλλάζει πρόσωπα, όχι πολιτική

Ο Ανασχηματισμός αλλάζει πρόσωπα, όχι πολιτική

Δήλωση μέλους Πολιτικού Γραφείου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου
για τον ανασχηματισμό

 

Οι πολίτες εμβρόντητοι παρακολούθησαν τα όσα επισυνέβησαν στο εσωτερικό για τον ανασχηματισμό με πρωταγωνιστές τους κυβερνώντες. Παρασκηνιακές συναντήσεις, στοχευμένες διαρροές σε ΜΜΕ, δηλώσεις και αντιδηλώσεις.

Ανεξαρτήτως των αλγεινών εντυπώσεων που προκαλούνται στην κοινωνία από τη συμπεριφορά των κυβερνώντων, η ουσία είναι μια.  Ο ανασχηματισμός αλλάζει πρόσωπα και όχι πολιτική.  Είναι γνωστό ότι ως ΑΚΕΛ διαφωνούμε κάθετα με την πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνώντες.  Πολιτική που πλήττει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.  Δεν αναμένουμε ότι η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων θα αλλάξει εξαιτίας του ανασχηματισμού.  Οι πολιτικές του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου, των ανεξέλεγκτων αγορών, της προστασίας του μεγάλου κεφαλαίου και της θυματοποίησης των εργαζομένων, είναι η πεμπτουσία και ο γνώμονας της πολιτικής των κυβερνώντων.

Σχετικά με τους νεοδιορισθέντες υπουργούς, όπως όλοι μας, κρινόμαστε στην πράξη. Στην πράξη θα δείξουν την ικανότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

13/03/2014Proedriko

PREV

Στοχεύουν στην άλωση της Κεντρικής Τράπεζας

NEXT

Ο ΔΗΣΥ μοίραζε και εύσημα για την στήριξη των τραπεζών το 2012