Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Έπραξαν και οι ίδιοι αυτό που εφεύραν ως δήθεν αιτία κλεισίματος των Κ.Α.

Έπραξαν και οι ίδιοι αυτό που εφεύραν ως δήθεν αιτία κλεισίματος των Κ.Α.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Οι κυβερνώντες έκτισαν όλη την επικοινωνιακή τους πολιτική για να αποσείσουν τις ευθύνες τους για το κλείσιμο του εθνικού μας αερομεταφορέα, στον ατεκμηρίωτο ισχυρισμό ότι για το κλείσιμο της εταιρείας ευθύνεται η παράνομη στήριξη που της έδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Επειδή πλέον έχουμε και εμείς στα χέρια μας την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πέραν όλων των άλλων τεκμηρίων που καταγράφονται και στη σχετική απόφαση της Επιτροπής, στεκόμαστε μόνο σ’ ένα σημείο το οποίο καταδεικνύει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης στην απέλπιδα προσπάθεια της να ξεγελάσει την κοινή γνώμη.

Στην απόφαση της Επιτροπής, αποκαλύπτεται ανάμεσα σε πολλά άλλα ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη- ΔΗΣΥ έχει προχωρήσει και η ίδια σε κρατική στήριξη ύψους 23εκ. ευρώ προς τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Διερωτόμαστε κατά συνέπεια, μετά και αυτή την αποκάλυψη, τι άλλο θα εφεύρουν οι κυβερνώντες στην προσπάθεια τους να αποσείσουν τις ασήκωτες ευθύνες τους για το κλείσιμο του Εθνικού μας Αερομεταφορέα. Διερωτόμαστε, πρόσθετα αν θα βρουν επιτέλους το θάρρος να παραδεχτούν ότι είναι συνειδητή επιλογή τους το κλείσιμο των Κ.Α., όπως άλλωστε διακηρύσσουν, παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές δεσμεύσεις τους, ότι το ξεπούλημα των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών είναι αναγκαία και επωφελής μεταρρύθμιση.

Για τα υπόλοιπα καταπελτικά στοιχεία της έκθεσης, που επιβεβαιώνουν τις πραγματικές προθέσεις των κυβερνώντων, θα επανέλθουμε

 

14/01/2015

PREV

Νέα κρούσματα αυθαιρεσιών και αυταρχισμού του ΔΗΣΥ

NEXT

Οι αντιφάσεις της αλλοπρόσαλλης πολιτικής Αναστασιάδη έχουν διευκολύνει την υλοποίηση των σχεδιασμών της Άγκυρας