Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  O Υπουργός Δικαιοσύνης να πάψει να εμμένει ετσιθελικά στην επιβολή της άποψης του

O Υπουργός Δικαιοσύνης να πάψει να εμμένει ετσιθελικά στην επιβολή της άποψης του

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Υπουργός Δικαιοσύνης- κάρτα φιλάθλου

 

Για μια ακόμη φορά ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει μείνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος, αφού στα πλαίσια της σπουδής του να επιβάλει την κάρτα φιλάθλου παραγνώρισε πλήρως ακόμη και τον Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, του οποίου τη γνωμάτευση ουδέποτε ζήτησε.

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Επιτρόπου ότι η κάρτα φιλάθλου, όπως αυτή επιβλήθηκε, είναι παράνομη αφού παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας, αφήνει διπλά εκτεθειμένο τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την πρόκληση τεράστιας αναταραχής με θύμα το κυπριακό ποδόσφαιρο  και τον κυπριακό αθλητισμό.

Επειδή μάλλον είναι μάταιο να αναζητήσουμε εκ νέου την ανάληψη ευθυνών από πλευράς του κ. Νικολάου, το ελάχιστο που ο Υπουργός οφείλει να πράξει είναι να πάψει να εμμένει ετσιθελικά στην επιβολή της άποψης του και στην απόπειρα παραπλάνησης της κοινής γνώμης σε σχέση με την κάρτα φιλάθλου, αφού πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν ισχύει αυτό που η κυβέρνηση Αναστασιάδη- ΔΗΣΥ επέβαλε.

23/10/2014

 

PREV

Η κυβέρνηση να αντισταθεί στις νέες απαιτήσεις του ΔΝΤ

NEXT

Πλήρως αναξιόπιστη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ