Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών

Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη
 
Ο πρόεδρος του Συναγερμού επιχείρησε χθες να μηδενίσει τα αποτελέσματα της  προσπάθειας που καταβάλλει η Ελλάδα για να απαλλαγεί από τον ασφυκτικό, αδιέξοδο κλοιό που έχουν επιφέρει οι αντιλαϊκές πολιτικές λιτότητας σε βάρος του ελληνικού λαού.
Εμφανής στόχος του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου είναι αφενός να υπερασπιστεί τη θέση της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ υπέρ της πιστής τήρησης της μνημονιακής λιτότητας, της εσωτερικής υποτίμησης μισθών και συντάξεων, του κουρέματος του κοινωνικού κράτους και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου. Αφετέρου, ο κ. Νεοφύτου υποβάλλει με αυτό τον τρόπο στον κυπριακό λαό ότι αποτελούν μονόδρομο οι σχέσεις υποτέλειας με την τρόικα και κατά συνέπεια είναι αδύνατη και μάταιη η διεκδίκηση και υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού μας.
Καμία απολύτως έκπληξη για την στάση του κ. Νεοφύτου, αφού συνάδει πλήρως με την κυβερνητική πολιτική των τελευταίων δυο χρόνων. Τον αφήνουμε όμως στην κρίση των πολιτών για την στάση που συνεχίζει να τηρεί απέναντι στην ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η Ελλάδα.
 
25/2/2015

PREV

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

NEXT

Ομιλία Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού στην εκδήλωση «Κύπρος και Ενέργεια, Ειρήνη και Ευημερία στην περιοχή»