Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Στην κρίση των πολιτών ο κ. Ορφανίδης και όλοι όσοι συνεχίζουν να τον θωπεύουν

Στην κρίση των πολιτών ο κ. Ορφανίδης και όλοι όσοι συνεχίζουν να τον θωπεύουν

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Αθανάσιος Ορφανίδης

 

Ο Αθανάσιος Ορφανίδης χωρίς ίχνος ντροπής, μετά την απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας για άρση των ποινικών διώξεων σε βάρος του, παρουσιάστηκε εκ νέου στην Κύπρο για να δώσει διαλέξεις και να μοιράσει συνεντεύξεις αλλά και κατηγορίες για ευθύνες άλλων.

Έχοντας ακόμα την πολιτική στήριξη όλων εκείνων των πολιτικών δυνάμεων και του οικονομικού κατεστημένου που απαιτούσε τον επαναδιορισμό του μέχρι και τον Απρίλιο του 2012, ο κ. Ορφανίδης διατηρεί αμείωτο το θράσος του και συνεχίζει να προκαλεί, χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής. Ούτε για την υπερδιόγκωση του τραπεζικού τομέα επί την ημερών του, ούτε για την πλήρη απάθεια του για τα δισεκατομμύρια επενδύσεων στα ελληνικά ομόλογα την ώρα που κατέρρεε η ελληνική οικονομία, ούτε για την αποδοχή της συγχώνευσης της «Marfin- Εγνατία» με την «Λαϊκή», ούτε για τις κάκιστες τραπεζικές πραχτικές στο θέμα των αξιογράφων, ούτε για την απόκρυψη μέχρι τέλους των τεράστιων ζημιών του τραπεζικού τομέα που οδήγησαν τελικά στην κατάρρευση της Κυπριακής Οικονομίας.

Αφήνουμε τον κ. Ορφανίδη στην κρίση των πολιτών, όπως και όλους όσοι συνεχίζουν να τον θωπεύουν.

 

13/07/2015

PREV

Eικόνα αποσύνθεσης εκπέμπει η κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη

NEXT

Oι κυβερνώντες αναζητούν αποδιοπομπαίο τράγο