Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Προγραμματικό Συνέδριο ΑΚΕΛ

Προγραμματικό Συνέδριο ΑΚΕΛ

Κάτω από τον τίτλο «Υπερασπιζόμαστε την κοινωνία κτίζουμε την προοπτική» πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το Προγραμματικό Συνέδριο του ΑΚΕΛ στη Διεθνή Κρατική Έκθεση Κύπρου.
Οι αυριανές εργασίες του Συνεδρίου θα αρχίσουν στις 9:30πμ. Το άνοιγμα θα γίνει από το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου και θα ακολουθήσει η εισαγωγική ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού.
Στη συνέχεια στις 10:40πμ θα ακολουθήσει η θεματική συζήτηση για το Κυπριακό με τίτλο « Οι προϋποθέσεις για λύση του Κυπριακού, ο ρόλος της επαναπροσέγγισης και οι προοπτικές που ανοίγονται» και στις 2:00μμ μέχρι τις 4:00μμ η θεματική συζήτηση με θέμα την «Οικονομία» και  την «Αντιμετώπιση των φαινομένων διαπλοκής και διαφθοράς και η προώθηση της διαφάνειας».
Οι πιο πάνω σύνοδοι  θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ.
Επίσης ανοικτό θα είναι και το κλείσιμο του Συνεδρίου που θα γίνει από το Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.
Τα ανοικτά μέρη του Συνεδρίου θα μεταδίδονται ζωντανά και από την ιστοσελίδα του ΑΚΕΛ (www.akel.org.cy).
Επίσης, η τηλεόραση του ΡΙΚ2 θα
μεταδίδει ζωντανά την εισαγωγική ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού.

PREV

H ζημιογόνα δημαγωγία πρέπει να τερματιστεί

NEXT

Οι προϋποθέσεις για λύση του Κυπριακού, ο ρόλος της επαναπροσέγγισης και οι προοπτικές που ανοίγονται