Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Ο κ. Έρογλου να αποδείξει στην πράξη ότι πραγματικά επιδιώκει τη λύση

Ο κ. Έρογλου να αποδείξει στην πράξη ότι πραγματικά επιδιώκει τη λύση

Γραπτή Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Γιώργου Λουκαΐδη
Δηλώσεις Έρογλου

654[1]Ο κ. Έρογλου επαναλαμβάνει δυστυχώς εαυτόν. Με τις δηλώσεις του στη Νέα Υόρκη από την μια παρουσιάζεται να θέλει λύση εντός του 2014 και ταυτόχρονα να είναι έτοιμος να συμβάλει εποικοδομητικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να καταστεί εφικτός αυτός ο στόχος. Από την άλλη, όμως, δηλώνει χωρίς κανένα δισταγμό, ότι δεν υφίσταται καν θέμα εποίκων, αφού σαν “πολίτες της ΤΔΒΚ”, οι έποικοι θα παραμείνουν όλοι στο νησί με την επίτευξη λύσης.

Ο κ. Έρογλου θα πρέπει επιτέλους να εγκαταλείψει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να αποδείξει στην πράξη, με τις θέσεις και τις προτάσεις της Τ/Κ πλευράς στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, ότι πραγματικά επιδιώκει τη λύση και όχι την διαιώνιση του στάτους κβο και την αναβάθμιση του ψευδοκράτους. Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να παροτρύνουν τον κ. Έρογλου οι ισχυροί του πλανήτη, αν πράγματι ενδιαφέρονται η παρούσα διαδικασία των διαπραγματεύσεων να καταλήξει σε συμφωνημένη λύση.

Γραφείο Τύπου Κ.Ε ΑΚΕΛ

22/4/2014

PREV

Μαύρη επέτειος χουντικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967

NEXT

Τα «μαγειρέματα» του Υπ Παιδείας και της Παγκόσμιας Τράπεζας για την εκπαίδευση στην Κύπρο