Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις

Οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις

Eυαγόρου Σταύρος

Stayros Evagorouweb

Ο Σταύρος Ευαγόρου γεννήθηκε στο χωριό Αχερίτου της Επαρχίας Αμμοχώστου το 1959 και σήμερα διαμένει στη Λευκωσία. Σπούδασε οικονομικά στην Πράγα και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις.

Είναι Βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Παράλληλα είναι επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών του ΑΚΕΛ και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.

Πολυκάρπου Βέρα

verapolykarpouΗ Βέρα Πολυκάρπου γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε στη Μόσχα και έχει μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία- Διερμηνεία. Μίλα 4 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Γαλλικά).

Είναι μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Μέλος του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων από το 1989 και από το 2004 Πολιτικός Σύμβουλος στην Πολιτική Ομάδα της Αριστεράς (ΕΕΑ/ΒΠΑ)  στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πολυκάρπου Χάρης

??????????Γεννήθηκε το 1983 στην Λευκωσία. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Σπουδών στην Αθήνα και στο Λονδίνο και συνεχίζει τις σπουδές του στο κλάδο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στην Αθήνα. Από το 2008 μέχρι το 2011 θήτευσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης. Είναι Μέλος του Γραφείου Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών της Κ.Ε. ΑΚΕΛ.

Σταυρινίδης Παναγιώτης

panayiotiswebΟ Παναγιώτης Σταυρινίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1974. Σπούδασε στη Νέα Υόρκη  Ψυχολογία στο St Francis College.

Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Reading του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι κάτοχος διδακτορικού στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου και εργάζεται ως Λέκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Συλικιώτης Νεοκλής

??????????Ο Νεοκλής Συλικιώτης γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1959. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Άαχεν στη Γερμανία.

Είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών στις κυβερνήσεις Τάσσου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Χριστόφια, Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ενέργειας.

Χατζηγεωργίου Τάκης

takisΟ Τάκης Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Πάνω Ακουρδάλεια της Πάφου το 1956. Σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας στην Αθήνα.

Είναι Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις και Αντιπρόεδρος της Πολιτικής Ομάδας της Αριστεράς (ΕΕΑ/ΒΠΑ)  στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών του Ευρωκοινοβουλίου. Είναι μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

PREV

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις

NEXT

Ομιλία Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, στην παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές