Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Προσπάθεια φίμωσης της Αριστεράς παραπέμπει σε καθεστώτα που δεν τιμούν την Κυπριακή Δημοκρατία

Προσπάθεια φίμωσης της Αριστεράς παραπέμπει σε καθεστώτα που δεν τιμούν την Κυπριακή Δημοκρατία

media1ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Ε. ΑΚΕΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η Ε.Ε. ΑΚΕΛ Λάρνακας καταγγέλλει δημόσια την επαναλαμβανόμενη απαράδεκτη στάση μεγάλης μερίδας των  ΜΜΕ, έναντι του ΑΚΕΛ.

Τελευταίο συμβάν αποτελεί η  διαμαρτυρία των Λαρνακέων, στις 20/12/14, για το θέμα των εγκαταστάσεων βαριάς βιομηχανίας στην Αραδίππου και της μετατροπής του Λιμανιού της Λάρνακας σε ενεργειακό-βιομηχανικό, και η προκλητική συμπεριφορά των ΜΜΕ να παίρνουν δηλώσεις από οποιουσδήποτε άλλους εκτός από το ΑΚΕΛ (βουλευτές και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης).

Η προσπάθεια φίμωσης της Αριστεράς, των θέσεων και των εκπροσώπων της παραπέμπει σε καθεστώτα που δεν τιμούν την Κυπριακή Δημοκρατία.

Στη διαμαρτυρία που οργανώθηκε από τους «Πολίτες επαρχίας Λάρνακας – Αραδίππου Κρασά», την «Ομάδα Πρωτοβουλίας κατοίκων Δρομολαξιάς – Μενεού», την Ομάδα «LarnacaAct» και το διαδικτυακό περιοδικό «Skalatimes.com» και την οποία στήριξε το ΑΚΕΛ, παρόντες ήταν στελέχη του κόμματος, οι βουλευτές Σκεύη Κουκουμά και Γιώργος Γεωργίου, ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς-Μενεού, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλού Χωριού και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Σε υποδείξεις πολιτών αλλά και εκπροσώπων μας, για να ληφθούν δηλώσεις και από το ΑΚΕΛ, το ΚΥΠΕ  αποχώρησε μετά από λεκτικές αντιπαραθέσεις με πολίτες, ενώ το ΡΙΚ  περίμενε… να φορτιστούν οι μπαταρίες της κάμερας. Λήφθηκαν, τελικά,  δηλώσεις από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Γιώργο Γεωργίου, οι οποίες δεν προβλήθηκαν ποτέ!!

Επειδή συμβαίνει για πολλοστή φορά να παρασιωπούνται οι θέσεις του ΑΚΕΛ, καλούμε τόσο το ΡΙΚ όσο και το ΚΥΠΕ, ως δημόσιους οργανισμούς, να λειτουργήσουν μέσα στα πλαίσια της πολιτικής δεοντολογίας και αντικειμενικότητας.

PREV

Tο μεγαλύτερο θύμα της λιτότητας και των περικοπών που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι οι εργαζόμενοι

NEXT

Eπαναλαμβανόμενα αντιδεοντολογική και μεροληπτική στάση ΡΙΚ και ΚΥΠΕ