Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Η απαλλαγή κατηγορητηρίου στον κ.Λίλλη επιβεβαιώνουν την συναλλαγή του με τη Νομική Υπηρεσία

Η απαλλαγή κατηγορητηρίου στον κ.Λίλλη επιβεβαιώνουν την συναλλαγή του με τη Νομική Υπηρεσία

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απαλλαγή κατηγορητηρίου Νίκου Λίλλη

rec[1]Η σημερινή απόφαση του Κακουργιοδικείου, σύμφωνα με την οποία ο μέχρι σήμερα βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του τεμαχίου του Ταμείου Συντάξεων της ΑΤΗΚ στη Δρομολαξιά Νίκος Λίλλης, έχει «χριστεί» ως μάρτυρας κατηγορίας με ταυτόχρονη απόσυρση όλων των κατηγοριών που αντιμετώπιζε, επιβεβαιώνουν όλα όσα κατά καιρούς κατήγγειλε το ΑΚΕΛ.

Αποτελεί πλέον αναντίλεκτο γεγονός ότι υπήρξε συνεννόηση της Νομικής Υπηρεσίας με τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης. Στα πλαίσια της συναλλαγής που έγινε στόχος ήταν και η προσπάθεια ενοχοποίησης του ΑΚΕΛ και των στελεχών του στα μάτια της κοινής γνώμης.

Αυτή η εξέλιξη, σε συνάρτηση με τα όσα αποκαλύφθηκαν από τα ηχητικά ντοκουμέντα αλλά και την πλήρη απόσυρση των κατηγοριών από το ένα στέλεχος του ΑΚΕΛ και τη διατήρηση της λιγότερο σημαντικής κατηγορίας, από σύνολο τριών, για το άλλο στέλεχος, στην εξέλιξη της υπόθεσης, καταδεικνύουν την επιχείρηση αποδυνάμωσης του ΑΚΕΛ και δημόσιας διαπόμπευσης των στελεχών του. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την πεποίθηση ότι μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα λάμψει πλήρως η αλήθεια.

 

29/04/14

PREV

H κυβέρνηση ζητά χρόνο για να ξεπουλήσει το δικαίωμα υγείας προς μεγάλα οικονομικά συμφέροντα

NEXT

Oυδέποτε αρνήθηκε συμμετοχή σε debate o A.Kυπριανού