Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Επίσκεψη ΑΚΕΛ στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Επίσκεψη ΑΚΕΛ στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Λουκαΐδη, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία των Υγειονομικών Υπηρεσιών της επαρχίας, όπου διαπιστώθηκε ότι λόγω των πολλαπλών αρμοδιοτήτων, το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας θα διεύρυνε ακόμη περισσότερο το έργο που επιτελείται. Παράλληλα, έγινε αντιληπτό ότι τα γραφεία που στεγάζεται η υπηρεσία, θα πρέπει να αναβαθμιστούν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στη εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Μετέπειτα, η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης στο Κάβο Γκρέκο, όπου για ακόμη μια φορά τέθηκε έντονα η αναγκαιότητα δημιουργίας Δασικού Σταθμού στην περιοχή ελεύθερης Αμμοχώστου με την στελέχωση νέου προσωπικού, καθώς η απουσία δασικού σταθμού και παρατηρητηρίου αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα της περιοχής, αφού ο εγγύτερος δασικός σταθμός βρίσκεται στη Δεκέλεια όπου απέχει 37 χιλιόμετρα, με σημαντικό χρόνο ανταπόκρισης στα περιστατικά. Το ΑΚΕΛ, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να πιέζει το Υπ. Γεωργίας, έτσι ώστε να ανταποκριθεί χωρίς υπεκφυγές στα όσα λειτουργούν ως αρωγός και προστάτης του φυσικού μας πλούτου.

Τέλος, έγινε συνάντηση με την διεύθυνση, το Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας και τη Σχολική Εφορεία με στόχο την επίλυση ζητημάτων που προκύπτουν λόγω του υπερπληθυσμού που παρατηρείται, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό έργο.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελείτο από τον Χρύσανθο Ζαννέττο Επαρχιακό Γραμματέα ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, Γιαννάκη Γαβριήλ Βουλευτή Αμμοχώστου, Στέφανο Χριστοδούλου μέλος της ΕΕ ΑΚΕΛ Αμμοχώστου και τη Χριστιάνα Μανώλη Κοινοβουλευτική Συνεργάτιδα.

PREV

Κυπριακή Οικονομία-Νέες πραγματικότητες, δυνατότητες και προοπτικές | Ομιλία Χάρη Πολυκάρπου, Επικεφαλής του Τομέα Οικονομίας του ΑΚΕΛ, στο Φόρουμ Οικονομίας που πραγματοποιεί το ΑΚΕΛ

NEXT

Το ΑΚΕΛ δίπλα στον Κούρδο αγωνιστή Κενάν Αγιάζ