Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Επίσκεψη ΑΚΕΛ Λεμεσού στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ)

Επίσκεψη ΑΚΕΛ Λεμεσού στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ)

20150617_111054Το έργο που επιτελείται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολίτη (ΚΕΠ) είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν από κοινού αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Λεμεσού αποτελούμενη από τον Επαρχιακό Γραμματέα Γιώργο Τ. Γεωργίου, τους Βουλευτές Άντρο Καυκαλιά, Χρίστο Μέση, Κώστα Κώστα και τον Γραμματέα της Επιτροπής Πόλης, Μιχάλη Σωκράτους.

Ο επικεφαλής του ΚΕΠ κ. Σταύρος Χριστοφή, ενημέρωσε εκτενώς την αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και για το συνολικό έργο τους. Κυρίως τόνισε την ανάγκη για αποκέντρωση του ΚΕΠ ώστε να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού ώστε να γίνουν πιο ανθρώπινα και λειτουργικά, αλλά και την στήριξη του προσωπικού.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας ΑΚΕΛ Λεμεσού, Γιώργος Τ. Γεωργίου και οι Βουλευτές σε δηλώσεις τους τόνισαν την ανάγκη η πολιτεία και ειδικά η Κυβέρνηση, χρειάζεται να επεξεργαστεί προγράμματα αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.  Το προσωπικό του ΚΕΠ υπερβάλλει εαυτό από το πρωί μέχρι το απόγευμα για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.  Χρειάζονται στήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση.  Έχουν αιτήματα που το κράτος και το αρμόδιο Υπουργείο χρειάζεται να τα αντιμετωπίσουν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΕΠ και η εργασία των υπαλλήλων είναι νευραλγικής σημασίας για την χώρα μας.  Πρόκειται για πρότυπο υπηρεσιών προσφοράς στου πολίτες.

Οι Βουλευτές διαβεβαίωσαν ότι θα εργαστούν ώστε να προωθηθούν λύσεις τα αιτήματα του υπαλληλικού προσωπικού.

PREV

Το ΑΚΕΛ καλωσορίζει την εξέλιξη που αφορά στη δικαίωση των δυο τ/κ συμπατριωτών μας

NEXT

Aρνητική πρωταθλήτρια και στη μείωση των μισθών η Κύπρος