Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Δεν υπάρχει σχεδιασμός και πολιτική βούληση για διατήρηση του αερομεταφορέα μας

Δεν υπάρχει σχεδιασμός και πολιτική βούληση για διατήρηση του αερομεταφορέα μας

 
Δήλωση Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΑΚΕΛ Γιάννου Λαμάρη, για την πορεία των Κυπριακών Αερογραμμών

cyprus airawaysΤο ΑΚΕΛ για ακόμη μια φορά δηλώνει ότι η διατήρηση του εθνικού αερομεταφορέα στις σημερινές συνθήκες εξακολουθεί να είναι αναγκαία. Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν ρόλο να διαδραματίσουν στη σημερινή περίοδο, όπου ο τουρισμός μπορεί ακόμη να συμβάλει στη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης.

Ανησυχούμε ιδιαίτερα για την πορεία που η σημερινή κυβέρνηση και οι διοικούντες, με αδιαφανή, αλαζονικό και ετσιθελικό τρόπο, έχουν δώσει στις Κυπριακές Αερογραμμές.

Το μήνυμα που βγαίνει από την πώληση και της 3ης χρονοθυρίδας στο Λονδίνο είναι ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός και πολιτική βούληση για διατήρηση του αερομεταφορέα μας, παρά τις θυσίες και την απόλυτη στήριξη των εργαζομένων, οι οποίοι σήμερα ως αντάλλαγμα εισπράττουν απολύσεις τηλεφωνικά τα μεσάνυκτα.

Καλούμε το Υπουργείο Οικονομικών να ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τους όποιους σχεδιασμούς του και να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή.

04/06/2014

PREV

Aλληλεγγύη στο λαό της Ουκρανίας

NEXT

Η κομματοκρατία και το βόλεμα ημετέρων δίνει και παίρνει