Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο της Αντριάνας Μισιαούλη

Βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο της Αντριάνας Μισιαούλη

Το ΑΚΕΛ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο της Αντριάνας Μισιαούλη, συζύγου του Κώστα Μισιαούλη o οποίος τον Απρίλη του 1965 δολοφονήθηκε μαζί με τον Ντερβίς Αλί Καβάζογου από την τουρκοκυπριακή σοβινιστική ακροδεξιά.

Η Αντριάνα Μισιαούλη υπήρξε μέλος του ΑΚΕΛ για σχεδόν 70 χρόνια, με ενεργό δράση δίπλα στο σύντροφο και σύζυγο της Κώστα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο που το Κόμμα τέθηκε στην παρανομία από τους αποικιοκράτες. Μετά τη δολοφονία των ΑΚΕΛιστών Μισιαούλη και Καβαζόγλου, η Αντριάνα Μισιαούλη αφοσιώθηκε στην οικογένεια και στα παιδιά της, παραμένοντας πάντα πιστή στο Κόμμα και αναπτύσσοντας δράση μέσα από το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ.

Το ΑΚΕΛ αποχαιρετά με σεβασμό τη συντρόφισσα Αντριάνα Μισιαούλη και εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Το ΑΚΕΛ θα αναλάβει τη δαπάνη της κηδείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου και ώρα 11:00πμ στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης. Επικήδειο θα εκφωνήσει η Σκεύη Κουκουμά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ και ΓΓ του Γυναικείου Κινήματος της ΠΟΓΟ.

29/10/2020

PREV

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ για Παγκύπρια Μέρα Αγνοουμένων

NEXT

Η κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα το δημόσιο σύστημα υγείας