Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Πάφου στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Πάφου στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου αποτελούμενη από τον Επαρχιακό Γραμματέα Γιώργο Γιαλλούρη, τον βουλευτή Αντρέα Φακοντή και τον Γραμματέα της Επ. Υπαίθρου Γεώργιο Ζούκωφ, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 31 Σεπτεμβρίου τις περιοχές Γιόλου και Θελέτρας οι οποίες πλήγηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ εξέφρασε την συμπαράσταση του Κόμματος σε όσους έχουν πληγεί και υποστεί ζημιές και ενημερώθηκε από τους Κοινοτάρχες Σταύρο Βραχνού (Γιόλου) και Νικόλα Νικολάου (Θελέτρα) αλλά και τους κατοίκους των δυο Κοινοτήτων για το μέγεθος της καταστροφής.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρέας Φακοντής ανέφερε ότι θα εγγράψει θέμα στη βουλή, ώστε όσοι έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους να αποζημιωθούν και να ληφθούν μέτρα για αποκατάσταση της μεγάλης οικολογικής καταστροφής.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα προβεί σε διαβήματα προς τον αρμόδιο Υπουργό για άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του αρδευτικού συστήματος της Θελέτρας. Τόσο ο Κοινοτάρχης όσο και οι κάτοικοι της Κοινότητας δήλωσαν ότι η αποκατάσταση του αρδευτικού συστήματος είναι προτεραιότητα.

PREV

Τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων, των καταναλωτών και των φορολογουμένων διασφαλίζονται με τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των Η.Ο.

NEXT

Oι αρχαιότητες πρέπει να βρίσκονται στα μουσεία