Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το τραγικό ατύχημα στο Μαρί

Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το τραγικό ατύχημα στο Μαρί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το τραγικό ατύχημα στο Μαρί το ΑΚΕΛ τιμά τη μνήμη των θυμάτων εκείνης της τραγωδίας και εκφράζει ειλικρινή αλληλεγγύη και στήριξη στις οικογένειες τους.  Συμμεριζόμαστε τον πόνο και την οδύνη τους για τον άδικο χαμό των προσφιλών τους.

Η επέτειος του ατυχήματος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ως υπόμνηση της ανάγκης να ξεπεραστούν αγκυλώσεις και παθογένειες στον τρόπο λειτουργίας της κρατικής μηχανής. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών, θα πρέπει οι κρατικές υπηρεσίες όχι μόνο να μην υποτιμούν πιθανούς κινδύνους αλλά αντίθετα θα πρέπει έγκαιρα και αποφασιστικά να λαμβάνουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προς αποφυγή τους.

Στο πολιτικό επίπεδο, επαναλαμβάνουνε την θέση ότι ο ανθρώπινος πόνος, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιχειρείται να μετατρέπεται σε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και κεφαλαιοποίησης κομματικού οφέλους στην βάση μικροπαραταξιακών σκοπιμοτήτων.

 

11/07/2014

PREV

Ομιλία Γ.Γ. Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, σε αντικατοχική εκδήλωση Μνήμης και Τιμής στην Πλατεία Αγνοουμένων Λιβάδια

NEXT

Tο ΑΚΕΛ θα συνεχίσει την προσπάθεια του για απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από το φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας