Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών της κ. Αντωνιάδου

Άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών της κ. Αντωνιάδου

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Η παραίτηση της διαχειρίστριας της “Λαϊκής” τράπεζας και οι σοβαρότατες καταγγελίες που η κα Αντωνιάδου απεύθυνε κατά της κας Γιωρκάτζιη και της Αρχής Εξυγίανσης, επιτείνουν τις ανησυχίες των πολιτών και ιδιαίτερα όσων θυματοποιήθηκαν από το κλείσιμο της “Λαϊκής”.

Η σοβαρότητα των καταγγελιών της κ. Αντωνιάδου επιβάλλει την άμεση και πλήρη διερεύνηση τους, ώστε αναλόγως των ευρημάτων να ληφθούν και οι αντίστοιχες αποφάσεις που θα προστατεύουν τα συμφέροντα της κυπριακής δημοκρατίας καθώς και αυτά των κουρεμένων καταθετών και των πρώην μετόχων της “Λαϊκής”.

Ανεξαρτήτως των ευρημάτων από τη διερεύνηση των καταγγελιών Αντωνιάδου, η κυβέρνηση Αναστασιάδη και ο ΔΗΣΥ, είναι πλήρως συνυπεύθυνοι για όλα όσα συνέβησαν ή θα ακολουθήσουν στη δικαστική διαμάχη με τον κ. Βγενόπουλο. Είναι με τις μεθοδεύσεις κυβέρνησης- ΔΗΣΥ που επιβλήθηκε η κα Γιωρκάτζιη, που επιβλήθηκαν οι δυο εκτελεστικοί σύμβουλοι της ΚΤΚ καθώς και η σύνθεση της αρχής εξυγίανσης, την οποία υπενθυμίζουμε ότι άλλαξαν μερικές φορές για να εξυπηρετήσουν τις εκάστοτε σκοπιμότητες τους.

 

3/03/2015

PREV

Aτυχής και εκτός διπλωματικής δεοντολογίας η παρέμβαση του Αμερικανού Πρέσβη

NEXT

Αντίθεση με οποιαδήποτε προσπάθεια αντικατάστασης του ρόλου του ΚΟΤ