Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Δεν φτάνει που ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ προσκυνούν τις τράπεζες, τώρα προσκυνούν κι επίσημα και την ακροδεξιά

Δεν φτάνει που ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ προσκυνούν τις τράπεζες, τώρα προσκυνούν κι επίσημα και την ακροδεξιά

 

Γραπτή Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά

 

Ο ΔΗΣΥ εξέδωσε απάντηση στο ΑΚΕΛ, αλλά απάντηση δεν έδωσε: απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Βουλής ή θα επαναλάβει την ανίερη συνδιαλλαγή του 2021; Η κα Δημητρίου που στη συνέντευξη στην Καθημερινή διερωτάται με καημό αν το ΕΛΑΜ θα συζητήσει μαζί τους, τι ακριβώς θέλει δηλαδή; Μόλις πριν τρεις μήνες η Πινδάρου είχε ανακαλύψει ότι το ΕΛΑΜ είναι νεοναζιστικό μόρφωμα. Άραγε το ξέχασε πάλι και τώρα θέλει να συζητήσει μαζί τους; Όσο δε για την ηγεσία του ΔΗΚΟ που δεν τοποθετείται, προφανώς καλύπτεται από τις ανακοινώσεις του Συναγερμού.

 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Μετά τα υπόγεια αλισβερίσια που για χρόνια κανονικοποίησαν και πριμοδότησαν το ΕΛΑΜ, σήμερα φανερώθηκε το σχέδιο ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ για το επόμενο βήμα. Για τη νομή της εξουσίας, ανοίγουν τον δρόμο της επίσημης συνεργασίας με το ΕΛΑΜ. Δεν φτάνει που ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ προσκυνούν τις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τώρα προσκυνούν κι επίσημα και την ακροδεξιά και τον ναζισμό.

 

Η 24η του Μάη είναι η κρίσιμη στιγμή. Η Αριστερά είναι η δύναμη που στάθηκε από την πρώτη στιγμή και στέκεται μαχητικά απέναντι στο μίσος της ακροδεξιάς με το οποίο δηλητηριάζει την κοινωνία. Η ψήφος στο ΑΚΕΛ Αριστερά Κοινωνική Συμμαχία είναι η μόνη επιλογή που τους φράσσει τον δρόμο και τους χαλά το επικίνδυνο για τον τόπο σχέδιο.

 

PREV

Συνεχίζεται η σιωπή για το videogate – Εκτεθειμένη η κυβέρνηση, επιτακτική η διερεύνηση και για το μαύρο βαν

NEXT

Νίκη του ΑΚΕΛ, της κοινωνίας και του αγροτικού κόσμου η προστασία της γεωργικής γης από την άναρχη εγκατάσταση έργων ΑΠΕ