Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Απουσία πολιτικής βούλησης για προστασία κύριας κατοικίας

Απουσία πολιτικής βούλησης για προστασία κύριας κατοικίας

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Ε. ΑΚΕΛ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Στην περίπτωση του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φορέα εξώδικης επίλυσης διαφορών, η κυβέρνηση του Συναγερμού και το Προεδρικό έχουν ξεπεράσει τον ίδιο τον εαυτό τους. Από τότε που ανέλαβαν, συστηματικά θυσιάζουν την ουσιαστική πολιτική προς όφελος της πολιτικής επικοινωνίας και της προπαγάνδας. Σε αυτή την περίπτωση, ένα νομοσχέδιο που ουσιαστικά αφορά την αυτονόητη υποχρέωση των τραπεζών για αναδιάρθρωση δανείων, και στην απουσία πολιτικής βούλησης για προστασία της κύριας κατοικίας, το παρουσιάζουν τάχατες ως το νομοσχέδιο που θα προστατέψει την κύρια κατοικία.

Οι πραγματικές τους προθέσεις εκτέθηκαν μέσα από την απαράδεκτη και ετσιθελική παρεμπόδιση της ψήφισης της πρότασης νόμου για προστασία της κύριας κατοικίας και της μικρής επαγγελματικής στέγης σε αρμονική συμπόρευση με την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματός.

Ως ΑΚΕΛ θα επιμείνουμε στην προώθηση και ψήφιση της πρότασης νόμου εφόσον είναι ξεκάθαρο από ολόκληρη την κοινωνία ότι αυτή η κυβέρνηση τις μόνες δεσμεύσεις τις οποίες τιμά είναι εκείνες προς την τρόικα και στο ζήτημα αυτό η δέσμευση που ανέλαβαν είναι για επίσπευση των διαδικασιών για εκποιήσεις περιουσιών.

03/05/2014

PREV

H κυβέρνηση επέλεξε τη σιωπή και τους μονολόγους για το ομόλογο

NEXT

Υποτακτική και αλλοπρόσαλλη η στάση του ΔΗΣΥ