Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Οι κυβερνώντες διέγραψαν την πολιτική ευθιξία

Οι κυβερνώντες διέγραψαν την πολιτική ευθιξία

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη
για διακοπή αγώνα ΑΕΛ- ΑΠΟΕΛ


ael-apoelfinalΑσφαλώς το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα και έξω από αυτά, αποτελεί ένα βαθύ κοινωνικό φαινόμενο, με τις ρίζες του να φτάνουν βαθιά στα θεμέλια του κοινωνικού συστήματος.
Ως ΑΚΕΛ είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε ή τουλάχιστον να απαμβλύνουμε αυτό το σύνθετο κοινωνικό πρόβλημα.
Η προσπάθεια όμως, μη ανάληψης οποιωνδήποτε ευθυνών από τους αρμόδιους και η μετάθεση τους σ’ ολόκληρη την κοινωνία, με αφορμή τη διακοπή του προχθεσινού αγώνα ΑΕΛ- ΑΠΟΕΛ, μόνο ως θλιβερή επανάληψη της παντελούς απουσίας πολιτικής ευθιξίας από πλευράς κυβέρνησης και Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου μπορεί να εκληφθεί.

Αν οι επαναλαμβανόμενες αυτοκτονίες και βιασμοί στις Κεντρικές Φυλακές, αν τα επεισόδια από το ΕΛΑΜ στη Λεμεσό, αν οι βαριές καταγγελίες του τέως αρχηγού της Αστυνομίας σε βάρος του κ. Νικολάου που έμειναν αναπάντητες, αν τα ηχογραφημένα ντοκουμέντα για την Δρομολαξιά δεν συγκίνησαν κατά το ελάχιστο τον κ. Ιωνά Νικολάου και την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, αναμενόμενο ήταν, ούτε και τώρα να υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης, αφού την πολιτική ευθιξία οι κυβερνώντες φαίνεται να τη διέγραψαν από την ώρα που ανέλαβαν την εξουσία.

19/5/2014

PREV

Δεν αφορούν τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ

NEXT

Εμπλοκή Προέδρου Αναστασιάδη στην προεκλογική εκστρατεία υπέρ του ΔΗΣΥ