Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Από την πρώτη στιγμή το ΑΚΕΛ βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες των χθεσινών πυρκαγιών στην κοινότητα του Φαρμακά

Από την πρώτη στιγμή το ΑΚΕΛ βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες των χθεσινών πυρκαγιών στην κοινότητα του Φαρμακά

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης επισκέφθηκε από χθες την κοινότητα για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις της πυρκαγιάς, ενώ σήμερα, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Άριστο Δαμιανού Βουλευτή, μέλος του Π.Γ της ΚΕ του ΑΚΕΛ πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη.
Το ΑΚΕΛ θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη του σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και τις ευχαριστίες του, σε όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται ακούραστα τις τελευταίες ημέρες για να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα.
Ζητούμε από την κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα μέτρα για αποκατάσταση της υδροδότησης και ηλεκτροδότησης στις πληγείσες γεωργικές εκτάσεις.
Τα ζητήματα επιχειρησιακής ετοιμότητας, της έγκαιρης παρέμβασης και πρόληψης των πυρκαγιών θα συζητηθούν στην Επιτροπή Εσωτερικών της βουλής την ερχόμενη Πέμπτη, μετά από πρωτοβουλία του ΑΚΕΛ.
Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχαν ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λευκωσίας -Κερύνειας Βουλευτής Χρίστος Χριστοφιας, η Επικεφαλής του Τομέα Ενέργειας- Περιβάλλοντος του ΑΚΕΛ Χριστίνα Νικολάου κ η Οργανωτική Γραμματέας της ΠΟΓΟ Ελένη Ευαγόρου.
PREV

Ο κ. Χριστοδουλίδης αντί να τα βάζει με τον ΟΗΕ, θα έπρεπε να διεκδικεί στις Βρυξέλλες για την Κύπρο

NEXT

Η υποταγή της χώρας στις ΗΠΑ δεν την καθιστά πυλώναασφάλειας, αλλά το αντίθετο