Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Α.Κυπριανού: "Ατεκμηρίωτα δίχως την ύπαρξη στοιχείων συνδέουν το ΑΚΕΛ με την υπόθεση focus"

Α.Κυπριανού: "Ατεκμηρίωτα δίχως την ύπαρξη στοιχείων συνδέουν το ΑΚΕΛ με την υπόθεση focus"

Δήλωση ΓΓ ΚΕ ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού  για τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα

10322944_10152396121227359_1421821522_nΘα έλεγα ότι η δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα καταρρίπτει το επιχείρημα πάνω στο όποιο έχτισε ολόκληρη ιστορία η εφημερίδα «Πολίτης», ότι δηλαδή υπάρχουν στοιχεία, επιβεβαιωμένα μάλιστα είπε η εφημερίδα Πολίτης, που αποδεικνύουν ότι το ΑΚΕΛ πήρε λεφτά από την εταιρεία Focus.

Η σημερινή δήλωση επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο και για αυτό το λόγο συνεχίζονται οι έρευνες και στο εξωτερικό και αλλού. Λυπούμαι ειλικρινά γιατί ατεκμηρίωτα και δίχως την ύπαρξη όποιων στοιχείων που να συνδέουν το ΑΚΕΛ με αυτή την υπόθεση, επιχειρείται να στηθεί, προεκλογικά μάλιστα, ένα σκηνικό το οποίο να δυσφημήσει το ΑΚΕΛ στη συνείδηση του κυπριακού λαού. Αυτός είναι ο στόχος κατά την άποψη μου, αυτό επιχειρούν να πράξουν κάποιοι και ενώ αποδεδειγμένα ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει πάρει λεφτά, δεν μιλούν για τον Δημοκρατικό Συναγερμό και αναφέρονται στο ΑΚΕΛ που δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο ότι έχει σύνδεση με όλη αυτή την υπόθεση. Πρέπει να σας πω ότι μας προβληματίζει το όλο ζήτημα και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο τελικά να αποφασίσουμε να κινήσουμε νομικές διαδικασίες ενάντια σε κάποιους.

Την εφημερίδα εννοείτε ή κάποιος άλλους;

Σε κάποιους οι οποίοι προσπαθούν να δυσφημήσουν το ΑΚΕΛ στον κυπριακό λαό.

Είναι και πολιτικοί κύκλοι σε αυτούς;

Να μου επιτρέψετε σε αυτό το σημείο, επειδή το μελετούμε το ζήτημα, να μην πω οτιδήποτε περισσότερο. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίζεται ατεκμηρίωτη η δυσφήμηση του ΑΚΕΛ. Όσοι θέλουν να μας κρίνουν πολιτικά, να μας κρίνουν. Δεν τους επιτρέπουμε όμως να παίζουν με τέτοια ζητήματα επαναλαμβάνω ατεκμηρίωτα.

Αποδεικτικά στοιχεία ότι ο ΔΗΣΥ πήρε χρήματα από τη focus έχετε;

Έχει δοθεί στη δημοσιότητα ένα συγκεκριμένο έγγραφο, για το ΑΚΕΛ τίποτα δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στη δημοσιότητα.

PREV

Απάντηση στον αναπλ. Κυβερνητικό Εκπρόσωπο: Ο κ.Αναστασιάδης συνυπέγραψε το κούρεμα

NEXT

Η νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας υπονομεύει τη διαπραγματευτική διαδικασία